Τρόποι Αποστολής, Έξοδα

Η «sarafissport.gr» εξυπηρετεί πελάτες σε όλη την Ελλάδα και οι αποστολές πραγματοποιούνται μέσω της ΕΛΤΑ courier.

Εάν ο πελάτης επιθυμεί διαφορετική  μεταφορική εταιρεία, με την οποία το sarafissport δεν συνεργάζεται τότε τα έξοδα μεταφοράς τον επιβαρύνουν.

Στις αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

 Έξοδα Αποστολής :

-για αγορές έως και 45ε  μεταφορικά 1,5e και 1,5e αντικαταβολή (σύνολο 3,0e) 

Οι πιο πάνω χρεώσεις ισχύουν εφόσον το συνολικό βάρος δεν υπερβαίνει τα 2 κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει επιβάρυνση 1e ανά επιπλέον κιλό.

Σε περιπτώσεις  αγοράς βαρέων ή ογκωδών αντικειμένων, τα παραπάνω έξοδα αποστολής και οι ημέρες παράδοσης παραγγελιών δεν ισχύουν επίσης. Παρακαλούμε επικοινωνήστε για να ενημερωθείτε σχετικά με το κόστος αποστολής και τις ημέρες παράδοσης της παραγγελίας.

Παραγγελίες που καταχωρούνται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, εργάσιμες ημέρες από Δευτέρα ως και Παρασκευή  μέχρι τις 14:00, με την επιφύλαξη της ύπαρξης αποθέματος του προϊόντος, αποστέλλονται άμεσα. Οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη. Διαφορετικά η αποστολή διενεργείται όταν το προϊόν είναι διαθέσιμο (4 – 10 εργάσιμες ημέρες), εφόσον το επιθυμεί ο πελάτης. Σε κάθε περίπτωση, πράττουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν προς ενημέρωση και εξυπηρέτηση του καταναλωτή. Γενικά πάντως ο χρόνος παραλαβής είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες.

Στις δυσπρόσιτες περιοχές ενδέχεται να καθυστερεί 2 έως 5 ημέρες, παραπάνω, και υπάρχει περίπτωση να διαφοροποιηθεί το κόστος των μεταφορικών. Καλύτερα να προηγείται επικοινωνία .

 Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας  ο χρόνος μεταφοράς δύναται να επηρεαστεί  και οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν.

Σε περιπτώσεις αίτησης του πελάτη άλλης ώρας ή μέρας παράδοσης θα πρέπει να προηγείται συνεννόηση.

Εάν το κόστος των προϊόντων σας υπερβαίνει τα 200€ υπάρχει το ενδεχόμενο να σας ζητήσουμε προκαταβολή μέρους ή όλου του ποσού.

Προς Κύπρο τα μεταφορικά επιβαρύνουν πλήρως τον πελάτη και είναι για βάρος μέχρι 2kgr: α) 10e για παραδόσεις από 10΄-14 εργάσιμες (μέσω ακτοπλοΐας) β) 25e για παραδόσεις 1-3 εργάσιμες (αεροπορικές).