Όροι και Προυποθέσεις

Όροι και Προϋποθέσεις


Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας.

Ο ιστότοπος www.sarafissport.gr είναι το ηλεκτρονικό εμπορικό κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω διαδικτύου της επιχείρησης με την επωνυμία «ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ εμπόριο αθλητικών ειδών» και διακριτικό τίτλο «SARAFIS SPORT-DESIGN» (στο εξής ηλεκτρονικό κατάστημα ή επιχείρηση ή εταιρία), που έχει έδρα στην Βέροια, στην οδό Ελ Βενιζέλου 43, Τ.Κ 59132, με Α.Φ.Μ. 048142390 ΔΟΥ Βέροιας, τηλ 2331024582 και αριθμό ΓΕΜΗ 20993326000

Σε περίπτωση που δεν συμφωνείτε να τηρείτε και να δεσμεύεστε από τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις, οφείλετε να μην χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα

Όροι γενικά :

Η sarafissport.gr διατηρεί το δικαίωμα να ανανεώνει ή να τροποποιεί μονομερώς, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη, τους παρόντες όρους και  προϋποθέσεις των συναλλαγών που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος και μέσω αυτού  επίσης αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει για τροποποιήσεις και αλλαγές. Οι ενδεχόμενες αλλαγές όρων δεν αφορούν εντολές παραγγελιών που έχουν ήδη τεθεί από τους χρήστες.

Δεσμεύεται ότι οι πληροφορίες που παραθέτει στην ιστοσελίδα της είναι έγκυρες και πλήρεις, σε σχέση με τα ουσιώδη χαρακτηριστικά των προϊόντων της όσο και για την ακρίβεια  των υπηρεσιών που παρέχει το eshop της με την επιφύλαξη ενδεχόμενων τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών που ακούσια προέκυψαν ή διέφυγαν της προσοχής της ή λόγω ενδεχόμενων τεχνικών προβλημάτων λειτουργίας ή λόγων ανωτέρας βίας.

Πνευματικά Δικαιώματα.

Το περιεχόμενο  της ιστοσελίδας πχ φωτογραφίες, τα σχέδια, η μορφή (lay – out) του sarafissport.gr, σήματα-λογότυπα, τα κείμενα, τα προγράμματα, τα πάσης φύσεως αρχεία κλπ, αποτελούν πνευματική της ιδιοκτησία και προστατεύεται από την αντίστοιχη ελληνική και διεθνή νομοθεσία. Όπως επίσης και τα αντίστοιχα πνευματικά δικαιώματα τρίτων όπως: συνεργατών, προμηθευτών κλπ. Η πλοήγηση σας και η χρήση του περιεχομένου πρέπει να συμβαδίζει με την αποδοχή των νόμων περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

 Ασφάλεια δεδομένων και συναλλαγών

Η εταιρεία λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα (κρυπτογράφηση στοιχείων, κ.λπ.) για την απρόσκοπτη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων και των συναλλαγών των εγγεγραμμένων ή μη χρηστών, με τρόπο ώστε η ιδιωτική τους ζωή και τα προσωπικά τους δεδομένα να είναι  προστατευμένα κατά την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματός μας και των υπηρεσιών του.Τα προσωπικά  δεδομένα των χρηστών  χρησιμοποιούνται  σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία και τον  ευρωπαϊκό κανονισμό και έχουν την δυνατότητα επεξεργασίας ή διαγραφής κατά την κρίση τους.

Διαθεσιμότητα προϊόντων :

Η εταιρία δεν μπορεί να παρέχει εγγύηση περί διαρκούς και πλήρους διαθεσιμότητας των προϊόντων. Παρ όλες τις προσπάθειες της, υπάρχει πιθανότητα κάποια από τα προϊόντα που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα, να μην είναι διαθέσιμα. Εγγυάται όμως ότι θα ενημερωθείτε το συντομότερο δυνατόν για την μη διαθεσιμότητα. Εάν έχετε πληρώσει για κάποιο μη διαθέσιμο προϊόν, η επιστροφή χρημάτων είναι άμεση. Οι τιμές των προϊόντων είναι σε ευρώ, περιλαμβάνουν τον ΦΠΑ και δύνανται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση οποτεδήποτε, χωρίς να αναπροσαρμόζουν δοθείσες παραγγελίες. Οι τιμές των προϊόντων που εμφανίζονται online μπορεί να διαφέρουν από τις τιμές εντός του φυσικού καταστήματος. Η εταιρία μας προσπαθεί πάντα να απεικονίζει τα προϊόντα και τα χρώματά τους με τον καλύτερο και πιο πιστό τρόπο.

Διαδικασία παραγγελίας-αγοράς

Ο χρήστης/πελάτης έχει την δυνατότητα να επιλέξει 2 τρόπους για να διεκπεραιώσει μία ηλεκτρονική παραγγελία και να δηλώσει τα προσωπικά του δεδομένα:

1. Ως επισκέπτης: στην περίπτωση αυτή τα δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την διεκπεραίωση της παραγγελίας και θα διαγράφουν αυτόματα μετά από διάστημα ενός μήνα.

2. Ως εγγεγραμμένος χρήστης του ηλεκτρονικού καταστήματος: Στην περίπτωση αυτή ο πελάτης-χρήστης έχει δημιουργήσει λογαριασμό χρήστη στο ηλεκτρονικό κατάστημα και τα προσωπικά δεδομένα του θα διατηρούνται στα αρχεία της εταιρείας μέχρι αυτός να ζητήσει την διαγραφή τους.

Είδος Προσωπικών Δεδομένων

- το πλήρες ονοματεπώνυμο

- η διεύθυνση αποστολής των προϊόντων

- η διεύθυνση χρέωσης της παραγγελίας (σε περίπτωση που είναι διαφορετική από την διεύθυνση αποστολής)

- τα στοιχεία τιμολόγησης (σε περίπτωση που έχει επιλεγεί πληρωμή με τιμολόγιο)

- ο αριθμός ενός τηλεφώνου επικοινωνίας

- η ηλεκτρονική διεύθυνση (email) του πελάτη.

 

Τρόποι πληρωμής

Η «sarafissport» δέχεται τους κάτωθι  τρόπους  πληρωμής για τις ηλεκτρονικές παραγγελίες:

Αντικαταβολή κατά την παράδοση το κόστος της οποίας ανέρχεται στα 1,5e (μέχρι τα και τα 45,00e)

Πληρωμή μέσω τραπεζικής κατάθεσης.

Δεν έχουν ενεργοποιηθεί: Πληρωμή με χρήση πιστωτικής κάρτας ή πληρωμή με Pay Pal

Η sarafissport.gr εάν κρίνει ότι τα στοιχεία χρήστη δεν είναι αληθή (πχ: λάθος αρ τηλεφώνου-διεύθυνσης , άκυρο email κλπ) δύναται να μην εκτελέσει την παραγγελία ή να αξιώσει προκαταβολική εξόφλησή της

Επιστροφή - Αλλαγή Προϊόντων -Υπαναχώρηση 

Ο πελάτης δικαιούται να επιστρέψει ή να αλλάξει μέρος ή ολόκληρη την παραγγελία του εντός 14 (ημερολογιακών) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Στην περίπτωση επιστροφής μπορεί να ζητήσει αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων εντός 14 ημερών. Ως ημερομηνίες αποστολής-παραλαβής ορίζονται αυτές που αναφέρονται στις αντίστοιχες αποδείξεις της courier

Για επιστροφές προϊόντων επιβαρύνεστε με το ποσό των 2,5 ευρώ.

  Συμπληρώνετε το έντυπο «Αλλαγής / Επιστροφής Προϊόντων» που υπάρχει μέσα στην συσκευασία του προϊόντος και δηλώνετε το ή τα επιστρεφόμενα προϊόντα. Δηλώνετε αν θέλετε και το ή τα προϊόντα  που επιθυμείτε.

Επιστροφές γίνονται δεκτές εφόσον το προϊόν βρίσκεται σε άριστη κατάσταση , πλήρες, χωρίς φθορές, χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του, καρτελάκια κλπ, με την εργοστασιακή συσκευασία, όπως το παραλάβατε.  

Το δέμα θα πρέπει να συσκευαστεί για να μην δημιουργηθούν φθορές, κατά την μεταφορά, στο προϊόν ή την συσκευασία.

    Αλλαγές ή επιστροφές με κατεστραμμένη αρχική συσκευασία λόγω αμέλειας του πελάτη ή αυτοκόλλητη ταινία στο κουτί ή και σημειώσεις με στυλό-μαρκαδόρο, δεν θα γίνονται αποδεκτές.

Θα πρέπει επίσης να συνοδεύεται  με όλα τα έγγραφα με τα οποία παραδόθηκε το προϊόν (Απόδειξη Λιανικής,Τιμολόγιο).

Εφόσον τηρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις, μπορείτε ελεύθερα να μας το στείλετε για αντικατάσταση. Σε διαφορετική περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να μην δεχτούμε την επιστροφή.

Για λόγους υγιεινής δεν επιστρέφονται εσώρουχα, μαγιό, κάλτσες.

Μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε  πριν την αποστολή για να σας ενημερώσουμε για την διαδικασία.   

 

Μεταφορικά. Έξοδα επιστροφών. Επιστροφές  χρημάτων

Τα προϊόντα επιστρέφονται από εσάς αποκλειστικά με την μεταφορική ΕΛΤΑ courier. Σε περίπτωση επιλογής διαφορετικής courier, το κόστος των μεταφορικών βαρύνει τον αποστολέα. Από την μεριά μας δεν  παραλαμβάνουμε αλλαγές-επιστροφές με άλλη courier και χρέωση δική μας.

Αν το προϊόν που σας παραδώσαμε είναι ελαττωματικό ή αφορά σε λάθος της sarafissport.gr εκτός από αλλαγή, μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή των χρημάτων που έχετε πληρώσει συμπεριλαμβανομένων μεταφορικών και εξόδων αντικαταβολής .

Στην περίπτωση που δεν υπάρχει υπαιτιότητα  της sarafissport.gr και επιθυμεί ο πελάτης την επιστροφή της παραγγελίας του, το χρηματικό ποσό που επιστρέφεται αφορά στην αξία του εμπορεύματος και όχι πιθανών εξόδων  μεταφοράς, αντικαταβολής ή τραπεζικών χρεώσεων και από το επιστρεφόμενο ποσό αφαιρούνται τα έξοδα επιστροφής και τα οποία είναι 1€ για την επιστροφή της παραγγελίας από εσάς προς εμάς, 2.5€ για την αποστολή της παραγγελίας από εμάς προς εσάς και 1,5€ η ενδεχόμενη αντικαταβολή και ανέρχονται ως τα 5€.        

Κατά την αποστολή των νέων προϊόντων σας μετά την αλλαγή θα έχετε χρέωση 2,5€ μεταφορικών, ανεξαρτήτως διαφοράς που θα προκύψει από τις αλλαγές.

Αν επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, σημειώνετε στο Δελτίο Επιστροφής : α) τράπεζα και τον αριθμό του λογαριασμού σας (IBAN)  β) το όνομα του δικαιούχου γ) τον αριθμό της παραγγελίας σας. Οι επιστροφές χρημάτων διεκπεραιώνονται στον λογαριασμό σας εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του δέματος στο κατάστημά μας. Σε περίπτωση ηλεκτρονικών πληρωμών, το ποσό επιστρέφεται στην κάρτα σας σύμφωνα με την προαναφερθείσα διαδικασία.